Thaise currydip
5 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snipper het de sjalot fijn. Meng de currypasta met de mayonaise en de sjalot.
- Verdun de dip met de kokosmelk. Breng op smaak met zout en schep in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Een pitige dip met een mild kokosaroma. Extra lekker met wat fijngehakte verse koriander.
- Tip: Neem plantaardige mayonaise voor een vegan currydip.
- Tip: Vries de rest van de kokosmelk in ijsblokvormpjes in voor een volgende dip, soep of curry.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 65 kcal
- 6 g vet waarvan 1 g verzadigd
- 2 g koolhydraten
- 0 g eiwit
- 0 g vezels
- 0,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen